2023.10.07 en 08.Vrede en Vrijheid II

Het jaar 2023 wordt een feestjaar. Kamerkoor Con Passione bestaat dan 25 jaar!

Kamerkoor Con Passione viert dit 25-jarig bestaan met vier jubileumconcerten met muziek die symbool staat voor Vrede en Vrijheid. In maart 2023 zongen we Bach, Schütz, Distler en Bach/Gounod.

In oktober wordt het thema Vrede en Vrijheid opnieuw bezongen, vanuit allerlei verschillende tradities. Van meditatief tot modern, van spirituele vrijheid tot vrijheid in de oosterse wereld. Ook geografisch gaan we op reis: van Amerika tot Oekraïne, van Noord-Europa tot het Midden-Oosten.

Het koor zingt muziek van Orlando di Lasso, Arvo Pärt, Peteris Vasks, Frank Ticheli, Joshua Fishbein en Knut Nystedt. In het hoofdwerk The National Anthems van David Lang creëren we samen met strijkkwartet Ma tilo Kwarteten dansensemble DansBlok een complete theatervoorstelling. Dit laatste stuk, in de traditie van minimal music, vormt voor het koor een mooie vocale uitdaging!

Zaterdagavond 7 oktober 2023 zSint-Petruskerk, Lammenschansweg 40A, Leiden.
Zondagmiddag 8 oktober 2023 De Spreng, Kerkstraat 50 te Oude Wetering.

 

             

Zonder financiers kunnen wij niet uitvoeren... Kijk hier welke fondsen en sponsors ons helpen.

2023.10.07 en 08.Vrede en Vrijheid II