KAMERKOOR CON PASSIONE

... Kamerkoor Con Passione

... heeft zijn wortels in Oud Ade (gemeente Kaag en Braassem) en repeteert sinds 2021 in Leiden, onder leiding van Gilles Michels.

Kamerkoor Con Passione (opgericht in 1998 / statuten aug. 2005) verzorgt jaarlijks twee eigen concerten en betreedt daarnaast ook andere podia, zoals tijdens Open MonumentenDagen of een festival. Voor elk concert wordt een geheel nieuw programma ingestudeerd, met oude en moderne muziek, losjes rond een of meerdere thema’s gekozen. Daarbij gaat het koor uitdagingen niet uit de weg, zowel qua moeilijkheidsgraad als (on)bekendheid van de gekozen stukken.

De leden van Kamerkoor Con Passione bereiden zich thuis zelfstandig voor op de repetities aan de hand van een repetitieschema. Dit betekent dat aspirant-leden daar ook toe bereid en in staat moeten zijn.
Gelukkig is het repertoire digitaal beschikbaar, hetgeen hierbij een belangrijke ruggensteun biedt voor de leden. Deze aanpak voorkomt dat er veel repetitietijd besteed moet worden aan ‘noten stampen’ en maakt het mogelijk meerdere concerten per jaar te geven.

Verdere ambities: we willen onszelf onderscheiden in repertoirekeuze en podiumpresentatie, we willen graag samenwerken met andere gezelschappen in de amateurkunst en we willen uitvoeringen verzorgen op regionale podia en bij Leidse evenementen.

Repetities...

... van Kamerkoor Con Passione vinden plaats op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in de Oude Ambachtsschool, De Leidse Lente, Haagweg 4 te Leiden.

Laatste nieuws op Facebook...