REACTIES

Voor al uw reacties...

... of vragen kunt u contact opnemen met het bestuur.

juni 2019; Leidsch Dagblad

Lia (na afloop): "Wordt dit concert maar één keer gegeven? Dat is toch zonde... Waarom lukt het zo'n prachtig koor niet om twee keer in de regio een volle zaal te krijgen? Ik kom bijna altijd luisteren en het stelt me nooit teleur."

Ineke (facebook) "Het was een fantastisch concert....ik heb intens genoten en was zo ontroerd ......"

Fan per mail:
"Alweer zo'n bijzonder concert in De Spreng gisteren... Wat jammer dat het buiten zulk mooi weer was... iedereen zat OP het water of aan het strand, waardoor veel te weinig mensen naar jullie concert kwamen luisteren!
Hele mooie muziekstukken, enorm veel variatie en wederom verrassend hoe jullie hard en zacht en in verschillende opstellingen de liederen brachten. Het ijs, 'la mer' van Bremer (!!!), de mist, het zeehondje (prachtig), de regen met rainstick, de scheepsramp, de waterlelie. Alles heel mooi aangevuld met rustige dia's, prettig om naar te kijken en bij weg te mijmeren.

Ook het duo Peter en Ilse, Bello Classico, speelde twee hele mooie werken. Niet gemakkelijk, wel spannend en prachtig.
Bedankt!"

Recensie Leidsch Dagblad 12 november 2018

 
 
Reacties na 10 en 11 november 2018...

Wouter Lucassen, Facebook
"Wat een prachtig programma was dat voor de pauze! Boeiende en zeer gevarieerde muziek, gezongen door een koor dat alle emoties, zowel heftig als verstild, in een fraaie samenklank wist te vertolken. Indrukwekkend waren na de pauze de woorden, de beelden en de klanken die over de Eerste Wereldoorlog vertelden. Een heel bijzondere avond!"

fan, Facebook
"Ben geweest.... prachtig....  Con Passione ♥️ ontzettend indrukwekkend na de pauze...... een ontzagwekkend stukje geschiedenis verhaald met muziek en beeld...."
============================================================================================