REACTIES

Voor al uw reacties...

... of vragen kunt u contact opnemen met het bestuur.

juni 2019; Leidsch Dagblad

Lia (na afloop): "Wordt dit concert maar één keer gegeven? Dat is toch zonde... Waarom lukt het zo'n prachtig koor niet om twee keer in de regio een volle zaal te krijgen? Ik kom bijna altijd luisteren en het stelt me nooit teleur."

Ineke (facebook) "Het was een fantastisch concert....ik heb intens genoten en was zo ontroerd ......"

Fan per mail:
"Alweer zo'n bijzonder concert in De Spreng gisteren... Wat jammer dat het buiten zulk mooi weer was... iedereen zat OP het water of aan het strand, waardoor veel te weinig mensen naar jullie concert kwamen luisteren!
Hele mooie muziekstukken, enorm veel variatie en wederom verrassend hoe jullie hard en zacht en in verschillende opstellingen de liederen brachten. Het ijs, 'la mer' van Bremer (!!!), de mist, het zeehondje (prachtig), de regen met rainstick, de scheepsramp, de waterlelie. Alles heel mooi aangevuld met rustige dia's, prettig om naar te kijken en bij weg te mijmeren.

Ook het duo Peter en Ilse, Bello Classico, speelde twee hele mooie werken. Niet gemakkelijk, wel spannend en prachtig.
Bedankt!"

Recensie Leidsch Dagblad 12 november 2018

 
 
Reacties na 10 en 11 november 2018...

Wouter Lucassen, Facebook
"Wat een prachtig programma was dat voor de pauze! Boeiende en zeer gevarieerde muziek, gezongen door een koor dat alle emoties, zowel heftig als verstild, in een fraaie samenklank wist te vertolken. Indrukwekkend waren na de pauze de woorden, de beelden en de klanken die over de Eerste Wereldoorlog vertelden. Een heel bijzondere avond!"

fan, Facebook
"Ben geweest.... prachtig....  Con Passione ♥️ ontzettend indrukwekkend na de pauze...... een ontzagwekkend stukje geschiedenis verhaald met muziek en beeld...."
============================================================================================

"Oh, Dominic, zal hij smelten voor mij? Andersom is het wel zo..... ."

"Dank je voor de toezending van de foto's van het samenzijn met Dominic. Wij hebben het een bijzondere middag gevonden. Leuk georganiseerd met dat vip arrangement. We voelden ons ook vips .Het begon al met de rode loper, de speciale zij-ingang, de gastvrije ontvangst met de heerlijkheden zowel voor de uitvoering als in de pauze. Dit alles in gezelschap van het snoepje van de week in de vorm van Dominic die heerlijk heeft zitten vertellen en eindelijk de tijd had om met ons te praten.
De grote verrassing was jullie optreden. Wij hadden jullie nog nooit gehoord dus we hadden geen idee. De muziek was goed uitgezocht en mooi uitgevoerd. Als ik kon zingen zou ik ook bij jullie willen.
Al met al een positief commentaar van ons."

"Wat een prachtig concert! Wij hebben zeer genoten. Zoveel liederen over de liefde, waarbij wij onwillekeurig wat dichter tegen elkaar aanschoven. Mijn complimenten voor de dirigent, die voor een perfecte uitvoering zorgde. En ik (wij) heb veel gelachen om alle flauwekul die Seldis te berde bracht. Na afloop zijn we rustig naar huis gepeddeld onder een mooi avondzonnetje en nog wat gegeten bij De Parel. Heel veel dank voor deze fijne zondagmiddag."

"Jullie waren fantastisch!"

"Wij vonden het ook geweldig (...)"

"Erg fijn gezongen."

"Een prachtig concert, erg genoten."

"Prachtig gezongen 😯 😯 😯 en heb erg genoten. Thanks. 🙏"

"Bedankt Con Passione, mooi gezongen! En bedankt voor de cadeautjes, heel spannend... ik ga er iedere dag een uitpakken! Succes in de toekomst en vooral veel zingplezier." Martine

"Het was heel mooi !!!"

"Con Passione schittert in De Spreng...
Prachtige harmonieën werden zuiver neergezet, maar ook de functie van spannende dissonanten werd door het koor onderkend". Fraaie vertolking van modern werk."
(Witte Weekblad, November 2014)

"Het publiek kreeg een evenwichtig programma voorgeschoteld. [..] Er was veel variatie in dynamiek en sommige stukken lagen lekker in het gehoor terwijl andere even moesten wennen en … veel gevoel voor zowel de grote lijnen als de details."
(Witte Weekblad, oktober 2011)

"Een oorstrelend passieconcert." (Witte Weekblad, april 2011)

"Het kleine koor durft de veeleisende partituur aan en blijkt daarvoor genoeg kwaliteit in huis te hebben. Samen met de solisten en de instrumentalisten heeft het gezelschap een fraaie uitvoering verzorgd van de cantate."
(Dankwoorden bestuur Stichting Cantate Domino naar aanleiding van cantate “Herr Jesu Christ, wahr’ Mensch und Gott”, BWV 127, 22 februari 2009 in de Hooglandse Kerk te Leiden)

"De koorklank van Con Passione is in al zijn kleinheid groots en homogeen, prachtig resonerend op de vleugels van de akoestiek."
(Leidsch Dagblad, november 2007)