Vrienden

Kamerkoor Con Passione is een klein koor dat met passie musiceert. Het koor geeft twee keer per jaar concerten waarbij zangkwaliteit en aantrekkelijke programmering voorop staan. We doen ons best u de komende jaren te blijven boeien met verrassende uitvoeringen. Wilt u ons steunen? Word dan vriend van Kamerkoor Con Passione. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen of een mailtje te sturen naar  kkconpassione@gmail.com.

Na aanmelding vragen wij u uw bijdrage over te maken. Deze bedraagt minimaal € 35 per jaar.

In ruil voor uw steun ontvangt u bij alle door Con Passione georganiseerde concerten het tweede kaartje gratis. U betaalt dus voor uw eigen kaartje maar u mag altijd kosteloos iemand meenemen! Uiteraard houden we u als Vriend op de hoogte van al onze activiteiten.

Wilt u ons als bedrijf steunen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u ons inhuren voor een privé-uitvoering? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Wij houden Vrienden en Sponsors op de hoogte van onze activiteiten en concerten met een nieuwsbrief. Vrienden kunnen desgewenst ook eens een repetitie bijwonen.

Vul het formulier in en word Vriend van Con Passione!

Sponsors

De volgende bedrijven en organisaties ondersteunen ons koor meer of minder regelmatig financieel: